Under hela mitt liv har jag älskat aktivitet och idrott. Utifrån detta har mitt intresse för kroppen och dess funktion utvecklats. Jag har själv varit aktiv i många olika idrotter med alpin skidåkning som min huvudsport. Efter några år i Kalifornien med jobb, sol och surf är min passion för hav och vågor nästan lika stor som den jag har för berg och snö.

Jag gjorde några av mina universitetsår på MacQuarie University i Sydney, Australien, och därefter avslutade jag mina studier i Stockholm. Mitt AT-tjänstgöringsår gjorde jag i Oslo, på Ullevål sjukhus.

Jag driver kliniken Bänken i Hornstull, Stockholm. Delar av min tid finns jag även på Artro Clinic, Sophiahemmet där jag erbjuder personlig träning upplagd med utgång utifrån de kliniska bedömningar som gjorts i behandlingsrummet.

Parallellt med kliniken har jag jobbat för Svenska Alpina Damlandslaget i 7 år. Mellan 2010-2016 jobbade jag enbart med en atlet, skidåkaren Julia Mancuso från USA. Har senaste åren varit tillbaka och jobbat med Svenska Alpina Damlandslaget.

Även jobbat med ett par tv produktioner så som Biggest Loser och de tre senaste säsongerna med Superstars .