Anna kom in i laget som en glad och energifylld tjej. Vi ställer alltid höga krav på att behandligarna vi får. Det för att vi ska vara på topp och att kroppen ska vara redo när det gäller. Anna har alltid gett allt hon har för att ge oss den förutsättningen. En kiropraktor med idrottsbakrund och erfarenhet inom sport på världsnivå är det inte många som är!

-Anja Pärsson

Anna är en väldigt positiv och trygg person vilken har varit mycket viktigt med hennes roll i laget under alla våra resor, träningar och tävlingar tillsammans. Jag har alltid kunnat känna mig avslappnad och lugn med henne kring mig och därmed kunnat prestera på topp. Förutom med en kropp i toppskick lämnar du också behandlingen hos Anna med ny energi och ett leende på läpparna!

-Maria Pietilä Holmner

Idrettsutøvere trenger ordentlig behandling, ikke behagelig massasje. Anna gir litt gass!

-Aksel Lund Svindal

Anna är ett energiknippe! Och hon har otroligt bra koll på kroppen! Det är dit jag går när min kropp behöver en renovering.

-Therese Borsén

Anna är en härlig, omtänksam, peppande och kunnig kiropraktor som hjälper mig att hålla kroppen i topp trim samt hjälpt mig genom skade drabbade perioder under min idrottskarriär!

-Jessika Lindell Vikarby

Det jag saknar mest efter att ha flyttat från Stockholm är Anna i min backyard! Alltid redo med magiska fingrar och grym expertis. Om jag fick välja en person att alltid ha mig med på skidresan skulle det bli Anna, både som kiropraktor och som vän. You are the best!

-Janette Hargin

Jag skadade ryggen ordentligt i min sista rugbymatch. Ett halvår av ”diffus” smärta senare kom jag till Bänken och Anna. Första mötet tittade Anna på mig och sa det är ju det här som är fel. Jag fick en behandling och och ett par enkla övningar att göra. En vecka senare kom jag tillbaka på återbesök utan diffus smärta. Jag fick en behandling till och sedan var min rygg i bättre form än den var innan jag skadade ryggen. Anna har hjälpt mig till ett liv utan smärta och har lärt mig hur jag ska ta hand om min kropp. Jag rekommenderar alla med smärta ett besök på Bänken och Anna. Hon är den klart bästa kiropraktor jag har träffat.

-Adam Jartén, fd. Landslagspelare i Rugby

Utan Annas hjälp hade min tid som deltagare i Biggest Loser blivit väldigt kort. Med över 60 kg övervikt var min kropp helt felbelastad och musklerna samarbetade inte alls. Efter varje behandling kände jag mig bättre och bättre. Vilket gjorde att jag kunde träna minst 6 tim om dagen. Efter våra 11 veckor tillsammans litar jag på Anna till 100%. De resultat jag fick talar för sig själva. Anna har dessutom alltid ett stort leende på läpparna och ett proffsigt bemötande!

-Linda Rönnqvist, deltagare Biggest Loser 2012

Anna är en riktigt kunnig och vass kiropraktor som hittar lösningar på de flesta fysiska problem. Jag kan verkligen rekommendera henne både mot elitidrottare och motionär

-Mårten Nylén

Eftersom jag arbetar som guldsmed och sitter många timmar vid bänken blir jag ofta stel i nacke, axlar och rygg. Efter bara några behandlingar hos duktiga Anna känner jag mig alltid mycket bättre. Anna är expert på att lösa upp knutar av stress och spända muskler genom sin behandling och sin positiva attityd. Jag kan varmt rekommendera alla att besöka Anna, i förebyggande syfte och när det redan gått för långt. Det hjälper.

-Lo  www.losmycken.se

Anna är grym. Och jag mår klart bättre efteråt än innan. Även om jag skriker under tiden så är det värt det. Punkt.

-Lars Stugemo, CEO HiQ